Εκ του Θανάτου εις την ζωήν.

Το βιβλίο αυτό σε συνεργασία με την Ιερά Μονή μας, συνέγραψε ο φιλόθεος, ευλαβής και γνωστός Κύπριος ιατρός κ. Ανδρέας Δημητρίου. Ο συγγραφέας μέσα στο βιβλίο αυτό καταθέτει με πολλή συγκίνηση την συγκλονιστική, επώδυνη και συνάμα συναρπαστική περιπέτειά του που  βίωσε με την σοβαρή ασθένειά του από τον κορωνοιό και την θαυματουργική λύτρωσή του από τον απόστολο Ανδρέα, την στιγμή που είχε φτάσει στο χείλος του θανάτου.

Μέσα στην καρδιά της Μεγάλης Εβδομάδος, βίωσε τα γεγονότα της άδικης καταδίκης του Κυρίου μας, την ζωηφόρο Σταύρωση και τον θάνατο του θανάτου, γενόμενος μετά την ανάνηψη και ανάστασή του, ασίγητος και διαπρύσιος κήρυκας της θείας του Χριστού Αγάπης προς τον πεσόντα άνθρωπο, και της ολοκληρωτικής νέκρωσης του θανάτου!

Παράλληλα, ο φιλομαθής αναγνώστης  θα διαπιστώσει την δύναμη της προσευχής, ιδιαίτερα όταν αυτή αναπέμπεται με θερμότητα από τις καρδιές πολλών ανθρώπων για τον πλησίον που πάσχει, και τέλος, την σωτήρια θεία επέμβαση, αφού ο χριστιανός εξαντλήσει κάθε μόριο υπομονής, στρεφόμενος πλέον με συντριβή, ελπίδα και αγαθή προσδοκία αποκλειστικά στον Ουρανό.

Όλα τα έσοδα της αφιλόκερδης παρούσας έκδοσης, θα διατεθούν για την συνέχιση των εργασιών ανεγέρσεως του ιερού ναού του Αγίου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην Ιερά Μονή Συμβούλου Χριστού στην Κύπρο.

Τιμή 8 ευρώ.

Συνδεθείτε στις Ανακοινώσεις
Ι.Μ. Συμβούλου στο Viber